Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Flaa flaa ja jee jee turistien toimesta

Terve,

Harri ja Katja tässä kirjoittelee vierailevina tähtinä Minnan blogiin. Minnalla on todella mukavat kämppikset. Tällä hetkellä meitä majailee vaihtareiden kämpässä 7 tai oikeastaan 9 jos alakerran yksiön asukit otetaan huomioon.

Tänään vuokrattiin bilikka (Harri&Katja) ja ajettiin seuraavanlainen lenkki: Thingvellir, Geysir, Gullfoss, Kerith kraateri ja pari muuta mestaa...Illalla lähdettiin vielä Minnan ja Maj:n kanssa Hvalfjörthurin road tripille . Maisemat olivat upeat ja porukka oli innoissaan.

Matkalla tytöt rapsutteli Islannin heppoja, yhdellä niistä oli siniset piilarit.

Katja astuu puikkoihin:
Naamalla tuntuu tämän päivän ulkoilu: aurinkoa ja tuulta on tullut otettua yliannostus, varsinkin tuulta, jota tässä maassa riittää! Maisemat on täällä mahtavia: kaupunkien ulkopuolella on paljon kiveä ja vuoria ja vähän puita, kaupungeissa on paljon värikkäitä taloja, jotka mun teorian mukaan kompensoi Islannin karua maastoa. Hyvä idea!

Tässä talossa läppärin näppäimistön napsutus on yleinen ääni, yhdistettynä telkkarista tulevaan Jenkki-komedia-nauruun ja asukkaiden iloisen jutustelun ääniin. Rentoa on ja koko ajan on ollut kovin kotoisa olo, mikä on aina tosi hieno juttu! Olemme Minnalle ja kämppiksille hyvin kiitollisia meidän majottamisesta. Ja talon omistavalle perheelle olemme myös kiitollisia siitä, että heidän talo on tarpeeksi iso vieraiden majoittamiseen. Tässä on kaiken kivan lisäksi säästetty monta rahaa! Islannissa onkin tosi hauskaa maksaa, kun rahojen "luvut" on niin isoja, esim. ruokakauppaan menee helposti pari tonnia! :)