Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Kuvat on kivoi

Mooo, kello on jo paljon, mutta tässä teille kuvareportaasi pidennetystä viikonlopusta täällä Reykjavíkin sydämessä.


Torstaina oli Linnin synttärit. Maj kokkas meille 3 ruokalajin illallisen. Tässä alkupala, jonka kanssa juotiin se miljaardiviini. Otettiin muuten selvää sen oikeesta hinnasta, liikkuu jossain 100€ tietämillä. Perus vaihtarikamaa siis.


Käytiin lauantaina Majn kanssa uimassa Laugardalslaugin ulkouimalassa. Vähän niinkuin uimastadika, mutta ei ihan. Oli muuten hyvät auringonottomahdollisuudet sellasessa kuumahkossa tosi matalassa altaassa, jossa pysty makoilemaan. Ja I kid you not, kun sanon, että rusketusraidat on jo melkein havaittavissa. Paikalliset karpaasit otti siellä aurinkoa ihan maallakin, vaikka oli aika kylmä.


Eilen pidettiin Linnille sitten isot bileet. Täällä oli johonkin 23 asti paikalla vain the usual gang of idiots, mutta yhtäkkiä kaikki vaihtaritkin löysivät paikalle. Oli ihan tosi menestysbileet.


Tossa oikealla on Ioanna, Emman kaveri joka opiskelee täällä eri yliopistossa kuin me (kyllä, täällä on useampi). Ja noi pojat on sen kämppiksiä.

Meininkiä Cosy Cornerista katsottuna.


Majn versio over-the-shoulderista. Se on meidän ihan vakkariposeeraus.

Eyþor ja Jeppe, taas. Aina ne on täällä.

Väkeä keittiössä. Linn, Jessica ja Late Night Streaking -pojat. Ovat vissiin ottaneet vähän vaikutteita Old School -leffasta. Mikäs siinä, se on laatuleffa. Let's run to the gymnasium! Frank the Tank!


Linn sai joltain lahjaksi katuliidut. Tässä näyte. Toi Sandy tarkoittaa sitten Sandy Cohenia, vaikka onhan se Tscherepkin ihan kiva :) Mutta pointtina oli, että bileet, joissa on katuliidut, on aina hyvät bileet. Mä tiedän.

Kiitos tästä. Yritän nyt nukkua.