Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Vähiin käy

Heippatirallaa!

Kuvia Buzbyn synttäreiltä lisätty 1.5.2006.

Vielä melkein kuukausi jäljellä Islantia, mutta ajatukset alkaa olla Suomessa. Missä asua, mitä kursseja ottaa, mitä tehdä kesällä, mitä tehdä juhannuksena, osallistuako johonkin KY-jutskaan, vähän siistiä päästä partioimaan, blaablaablaa... Mutta kaikista eniten riemastuttaa, että kohta näkee taas kaikki tyypit siellä Suomessa! Te ootte parhaita. Ja mun kämppikset haluaa tavata teidät kaikki sitten kun ne tulee Suomeen - osan teistä ne tunteekin jo kuvista. Sen lisäksi ne haluaa kokea ilmiön nimeltä Pussikalja autenttisessa Suomi-ympäristössä.

Vielä tosin hetki aikaa täällä, sisältäen neljä tenttiä, yhdet omat synttärit ja kahden viehättävän Suomi-neidon vierailun täällä. Sarkku ja Eini, älkää ottako mitään mukaan, mun tavarat haluaa liftata Suomeen teidän matkalaukuissa :) Synttäribileet taasen sijaitsevat ens lauantaina täällä meillä. Olette kaikki tervetulleita, tännehän pääsee ihan hujauksessa taskurahalla. Oon sanonut kämppiksille, että haluan juhlien teemaksi japanilais-meksikolaiset (tv:ssä yhdessä sarjassa karaokebaarissa oli tällanen teema ja näytti kivalta) karaoke-grillibileet. Saatan vielä muuttaa mielipidettäni, mutta siihen asti näillä mennään.

Perjantaina oli Buzbyn synttäribileet. Se oli vuokrannut tilaisuutta varten Babalú (kaikki I Love Lucy Shown ystävät osaavat varmasti arvostaa nimen hupaisuutta) -nimisen kahvilabaarin tästä lähistöltä. Terassilla sai grillata. Oli ihan älyttömän hauskaa. Buzbyn DJ-kaverit soitti koko illan ja jengi oli kaikki tosi hyvällä päällä. Erityisesti itse synttärisankari. Ja tietenkin me. Mutta me ollaankin aina hyvällä päällä. Bileet loppu 1:30 aikoihin ja juhlaväki siirtyi Kaffibarinniin jatkamaan.


Eyþor, kumihanskaukkeli, jonka sisällä Mozart-kuulia (tietenkin!) ja Jessica


"It is I, Leclerc!"


Ioannan (vas.) poikaystävä (oik.) oli käymässä Reykjavíkissa

Buzbyn synttäreiden aattona kutsuttiin se salamyhkäisesti käymään meillä klo 21. Oltiin leivottu kakku ja sämpylöitä ylläriksi. Buzbya pelotti tosi paljon tulla, se oli ihan varma että me tehdään jotain kamalaa, kuten pakotetaan se laulamaan karaokea. Mutta kun se näki että oltiin ihan vilpittömin aikein liikkeellä, se oli tosi otettu. Tosin sitä vähän häiritsi, että oltiin laitettu numerokynttilät kakun päälle 93-järjestykseen, mutta todettiin, että tän kakun se muistaa sitten kun se täyttää 93 vuotta.



Oon täällä ihan huomaamatta vieraantunut yhdestä suosikkiasioistani: musiikkivideoista. Suomessa oon ihan musiikkivideofani ja osaan kaikki parhaat ulkoa, tyyliin: "Parin tahdin päästä tulee ihan paras tanssiliikekädenheilautus - - tossa! Näitkö?" No, täällä en ole kyseistä taiteenmuotoa päässyt seuraamaan. Tänään koittikin sitten ilonpäivä, kun sattumalta näin Shakiran uusimman videon. Voi sitä ketkutuksen määrää. Loistavaa. Shake it!

Eipä sitten pahemmin muuta kerrottavaa, pitäis oikeesti vaan lukea. Mutta kun en halua! Ja ai niin, tän jutun kirjottamisen aikana on satanut vettä, lunta ja rakeita sekä paistanut aurinko. I love Iceland.

6 Comments:

At 10:33 ap., Anonymous Anonyymi said...

Juhannuksena on taas pakko lähteä Raumalle. Eli sitä ei sitten tartte enää miettiä. Mulla on jo vapaata.

En myöskään jaksa odottaa Islannin matkaa. Jee! Enää vähän aikaa...

 
At 5:58 ip., Anonymous Anonyymi said...

Töttöröö. Vierotus tulee olemaan järkyttävää. Oon nukkunut kahden tunnin päikkärit. otenkin ahdistaa kyllä jatkuvasti. Olo juurikin kuin alkoholistilla tyhjässä handelissa.. Mutta voimme kommunikoida myös näin.

Mitä olivatkaan muuten sun puheet toukokuun lopusta..?

En tiedä vielä vapaistani Juhannuksena, mun lienee parasta rimpauttaa osastonhoitajalle.

 
At 9:06 ip., Blogger minna said...

Täällä taitaa tästä lähin olla aikamoinen liikenne, kun sä Kaisa lopetit meseilyn :) Ei se mitään, näyttää siltä että mulla on paljon kavereita.

Niin, sellasta oon vaan aatellu, että pitäiskö jäädä toukokuun loppuun asti, kun kerran vuokrankin sille kuulle joutuu kuitenkin kokonaan maksamaan.

Täällä talossa tapahtuu kummia. Ihmiset kuiskii salaisuuksia, sulkee oven kun näkee mut ja kaiken lisäksi käski olemaan tulematta suoraan kotiin tenttien jälkeen lauantaina. Lupasin mennä shoppailemaan...

 
At 7:55 ip., Blogger Lotta said...

Re Shakira. Se biisi on Hips don't lie, eli (esimieheni mukaan) Hipit ei narraa. Tietysti.

 
At 7:36 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onnea Minna! Lallallaa.

Valitan myös vähän: miksei tänne tule uusia hulvattomia tarinoita? Eikö sulle tapahdu mitään? Kerrot sitten ainakin niistä villeistä bileistä, mitkä teillä on huomenna.

 
At 9:25 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onnea jälleen kerran!! Ja huhu kuntiksesta pitää ihan paikkansa... :)
Tule, rakas jo kotiin!!!!!!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home