Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

Greenhouse of Luv

...eli Rakkauden Kasvihuone. Kertomus lauantaista:

Aamulla satoi rankasti. Kävelin kampukselle tenttiä varten ja puolivälissä matkaa meni kengästä vesi läpi. Kampuksella tehtiin jotain megaremonttia ja ennen kuin huomasinkaan, olin joutunut väliaikaisten rakennustyömaa-aitojen muodostamaan umpikujaan. Meinasin myöhästyä tentistä. Mun tenttimisnumero oli 23, mutta en löytänyt tuolla numerolla merkittyä pöytää. Kysyin valvojalta ja se vaan totes, että "joo, kato tässä luokassa on vaan 22 pöytää". MITÄ! No joku jätti tulematta ja sain sen pöydän.

Neljä EU-henkistä esseetä myöhemmin sade oli lakannut mutta tuuli kovasti ja taivas oli pilvinen. Kävelin 20 min päähän seuraavaa tenttiä varten, joka oli ovelasti piilotettu pääsairaala-alueelle. 3 USA-henkistä esseetä ja 25 "vastaa yhdellä sanalla"-kysymystä myöhemmin aurinko oli alkanut paistaa ja oikea käsi oli krampin partaalla kaikesta kirjoittamisesta. Kotiin en kuitenkaan saanut mennä, joten oli pakko shopata. Löysin kuin löysinkin vaikka mitä tarpeellista. Myös, ostin vahingossa kengät.

Kun pääsin kotiin, en saanut mennä keittiöön. Kukaan ei hengannu mun kanssa, koska kaikki muut oli siellä keittiössä. Wää. Ei se mitään, lopulta keittiöstä ulostautui mahtava gourmet-hampurilaisillallinen. Ruokailun jälkeen mun silmät sidottiin ja mut kuljetettiin Greenhouse of Luviin takapihalle. Buzby ja Elin oli koristellut sen ja leiponut ihanan kakun ja pistänyt sinne kynttilöitä ja vaikka mitä. Oh, se oli ihanaa.


Maj kokkaa


Illallisjoukko


Joo kiusatkaa avutonta





Myöhemmin alkoi vähitellen virtaamaan paikalle muitakin ihmisiä. Buzby antoi mulle synttärilahjaksi kakun lisäksi koko illan DJ-setin. Kelatkaa, mun synttärikotibileissä oli DJ!!! Niin siistiä. Mutta ei siinä vielä kaikki, mun synttärikotibileissä oli myös kanadalainen poika, jolla oli hirveitä vaikeuksia pitää vaatteita päällään (tapahtuu kuulemma usein). Toi voi pidemmän päälle olla aika paha ongelma esim. työelämässä.









Kahden maissa ajettiin kaikki ulos ja lähdettiin isolla vaihtariporukalla jorailemaan. Tosin matkalla baariin käytiin kuokkimassa toisissa bileissä meidän kadun varrella. Which was nice.

Mulla on hirveä wappukateus. En ole täällä viettänyt vappua millään tavalla. Tai no söin suomalaisten mulle tuoman synttärivappumunkin. Mutta kiitos eilen mua puhelimitse muistaneille. Teitte mun vapun. Kirjaimellisesti.
Pekka: "Jengi on niinku tullu frendailee et hei sä oot Minnan veli"
Juuso: "Hei tyypit tulkaa laulaa Minnalle" (taustalta: "ai kuka Minna?") "Joo kato nää on niin nuoria veijareita, ettei ne sua tunne."
Laura: "Hei voitko jo tulla pois sieltä?"
Kiitti kamut, ootte ihania. Toivottavasti meno jatkuu yhtä vahvasti tänään. Wappu olkoon kanssanne.

5 Comments:

At 8:13 ip., Blogger -Henri- said...

Me yritettiin soittaa sulle Tarun kanssa Ullikselta mutta sulla oli puhelin siinä väärässä asennossa. Wää.

 
At 8:57 ip., Blogger minna said...

voi, ei! siis kyljelläänkö? taas! tuhma puhelin.

wää.

mutta kiitos, se on ajatus, joka laskee!

 
At 2:03 ip., Anonymous Anonyymi said...

Myös Sonja, Ananas, Veera, Illi, Lauri ja Kake yrittivät soittaa Minnalle sunnuntaina. Mutta ei kukaan vastannut.. olis pitänyt soittaa kovempaa ja tehdä useita muitakin sirkustemppuja.

 
At 4:34 ip., Blogger minna said...

Hohoo, Kaakku Kaakkulainen. Oltiin kuitenkin meseyhteydessä - vai etkö muista? Kysyitte multa, että haluunko että soitatte mutta kehoitin säästämään puhelinlaskussa... Ei o helppoo.

 
At 6:59 ip., Anonymous Anonyymi said...

Oh, soittoyrityksemme oli useita tunteja aiemmin. Jep.

 

Lähetä kommentti

<< Home