Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

torstaina, tammikuuta 19, 2006

Power Walking

Mä kokeilin tänään täysin uutta urheilulajia: power walkingia! Se tarkoittaa tässä tapauksessa, että koko talo herää kuudelta ja lähtee Valentin Kononen -henkiselle kävelylle. Ehkä arvaattekin, ettei ollut mun idea. Mutta vähän kuitenkin sovittiin, että aletaan harrastamaan tota torstaiaamuisin, kun kaikki menee kahdeksaksi kouluun. Miksi sitä ei voi tehdä niinä aamuina, kun kukaan ei mene kahdeksaksi? Älkää multa kysykö, en tiedä. Toi on ruotsalaisten keksimä laji. (Äiti ja isi: vaikka heräilenkin lypsyaikaan lenkille, en aio mennä maate viideltä tai ruveta rykimään vimmatusti. Muut: ohittakaa tämä kommentti.)

Tänään onkin aktiviteettien siivittämä päivä, mennään myös kokeilemaan paikallista lämminvesiuimalaa. Jos siellä haisee yhtään niin pahalta kuin kotona aina kun avaa lämminvesihanan, reissusta voi tulla kiinnostava. Ah, mädät kananmunat ovat ystäviäni.

Netti kenkkuilee kotona taas. Se esittää, että kaikki on hyvin, mutta oikeesti mikään ei toimi. No eihän toi oo ku 2. kerta viikon sisään.

Ja niin, kuten Timpe jo kommentissaan ehti kertoa, mä jouduin keskelle hurjista hurjinta skypekonferenssia toissapäivänä. Hurja siksi, että se oli eka kerta kun käytin skypeä. Ja myös siksi, että ekassa keskustelussani oli mukana varmaan 6 tyyppiä, osa tosin vaan kuunteluoppilaina. Mutta olipas kätevää ja hienoa. Esim. Timpeä en oo nähny puoleen vuoteen ja sit yhtäkkiä kuulee sen äänen. Perfect.

Vähän ongelmia opintoviik eiku -pisteiden keräilyssä. Pitäis saada 30 ects kauppatieteellisiä, mutta kuten oon kertonut, se on täysin mahdotonta. Edes semisti. Ja nyt selvis, että toinen mun political science -kurssi onkin kesällä, joten sekään ei oikein sovi kuvioihin. 21.1. asti saa vaihtaa kursseja, joten tässä on vähän kiire. Tällä hetkellä parhaalta tarjokkaalta näyttäis "American History and Culture", joten hirveän vahvasti ei kulje. Mutta kaikki muut suomalaiset lukee tyyliin Icelandic Cinemaa ja tulivuorijuttuja. Pitää kysästä rakkaasta HSE:stä.

Pientä helpotusta on luvassa hintojen tasoon, voidaan ostaa esim. koulukirjat tax freena. Hinnat on silti ihan kauheita, lähinnä yhen kurssin Harvard casejen kohdalla. Koululle maksetaan nivaskasta 3500 ISK ja sitten pitää maksaa vielä epäsuorasti Harvardille lukuoikeuksista 3500 ISK. Te ovelat tietenkin mietitte, että kannattaisi ostaa jollain porukalla 1 ja ottaa kopioita. Ei auta, tenttiin ei saa osallistua, ellei ole maksanut tuota lisenssiä. Ei niin perfect.

Pusmoi!

4 Comments:

At 11:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hola!

Rahaa menee täälläkin, joka kerta kun lähtee ulos olen 30€ köyhempi, vaikka ei edes olevinaan joisi mitään. En tajua. Ja kaikki nää kengät, niitä on niin paljon ja ne on kaikki alennuksessa. Mä tulen köyhänä takasin (ja osaan jumpata katalaaniksi!)

Aurinkoa sinnekin, täällä on +15.

 
At 12:10 ip., Blogger -Henri- said...

Joo sama juttu, aina kun joku pyytää jonnee (=vähintään joka toinen ilta) niin menee väh 20€ vaikka lupais itselleen, ettei juo mitään.

 
At 1:45 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jännä juttu, tääl Suomessa ku lähtee ulos, ni ei koskaan mee yhtään rahaa...
Täällä on tosiaan nyt paltiarallaa -20 ja tuulee jne. Hullua.

 
At 11:09 ap., Anonymous Anonyymi said...

"Mä en mee siihen lankaan et alkaisin haalii jotain omaisuutta." Aika mjynät huurteessa tääl saa kyl painaa nyt, kylymä.

 

Lähetä kommentti

<< Home