Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

torstaina, tammikuuta 12, 2006

Kuvia, nettipulmia ja Ron Burgundy



Kirjottelin tän jutun jo kerran ja kuvien latailussa meni miljoonia tunteja. Sitten systeemi tilttas. Nyt uudestaan, lyhennelmä bullet pointeina:

Katottiin just Anchorman. Oli hyvä, kuten aina. Se on vaan aina pettymys, ku hehkuttaa jotain leffaa kavereille ihan sikana ja sit ku ne näkee sen, ne sanooki vaan: "No sehän oli ihan kiva." Ei Anchorman ole "ihan kiva" - se on nerokas.

Netti ei toimi, vaikka se asennettiin meille vasta eilen. Tai siis netti toimii, mutta ei langattomasti, kuten tarkoitus olisi.

Pistän tähän vähän kuvia.

Todistusaineistoa em. joulukuusitilanteesta.

Ja tässä näkymä koulumatkalta. Tuo harmaa rakennus semi-keskellä on yliopiston päärakennus.

Kämppikset leikkimässä tietokoneilla Kaffibarinnissa Ekn (ennen kotinettiä).


Se olen minä, ennen konserttia lauantaina. Äiti pyysi laittamaan välillä kuvia itsestäni. Ehkä että se osaa sitten odottaa, mitä täältä tulee takasin Suomeen.

Laitan lisää kuvia kohta. Just you wait 'Enry 'Iggins.

2 Comments:

At 10:50 ip., Blogger Lotta said...

Siis Anchorman ON nerokas. Quality humor is wasted on some people.

Enpä olisi ikinä uskonut että Kaffibarinissa olisi langaton netti, sisällähän siellä näyttää ihan siltä että siellä asuu jonkun mummo, ei Damon Albarn. Ihme sakkia nuo islantilaiset ja islanninmieliset. Mulla loppuu huomenna tipaton.

Ota kuvia komeista islantilaismiehistä myös! (Mutta ei sellasista keskenkasvusista ruipeloista kuten Justin, vaan isoista, komeista viikinkimiehistä!)

Oot paras!

 
At 7:18 ip., Blogger minna said...

Quality Justin is wasted on some people.

 

Lähetä kommentti

<< Home