Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Onnea Eini!

Piti vielä onnitella Einiä, joka täyttää tänään ainakin 19 vuotta, ehkä jopa enemmän.

Tänään myös viimeinenkin joulupukki poistuu Reykjavíkista. Nyyh.

Ja eilen käytiin Damon Albarnin osaksi omistamassa Kaffibarinnissa. Olut (paikallinen Viking) maksoi 55o ISK, eli aika lähellä Suomen hintoja mennään. Baarissa soitettiin Gorillazin Feel Good, mikä oli mun ja Majn mielestä outoa. Jessica ja Linn oli sitä mieltä, että jos niillä ois baari, nekin haluais soittaa siellä omaa musiikkiaan. Ennen nukkumaanmenoa soitettiin vielä Bluria ja Gorillazia, pidettiin siis "Tribute to Damon". Me kuitenkin tavataan se huomenna.

2 Comments:

At 3:44 ip., Anonymous Anonyymi said...

Moi Minna!!

Kuullostaa eri hyvältä meiniki siellä, asunto ja kaikki sijainti ym. jee :D
Kerropa konsertista, oli varmaan vidun hyvä.

Saatan muuten oikeasti tulla käymään siellä kevään aikana, vähän kutittelis siihen suuntaan. ja nyt on finsillä musta menossa tarjous, jolla pääsee kaksi yhden hinnalla (alk. 600 e) hkistä reykjavikiin välilasulla. se ois namia se! jatkapa kirjottelua, käyn lukemassa tätä usein. muuten, mitä kursseja otit? mä sain kulttuurikussitkin hyväksytettyä kauppiksen vapaisiin opintoihin ja sain opintorahat ym. eikä tullut ongelmia.

Terkuin
Satu

 
At 7:20 ip., Blogger minna said...

hee, tuu käymään vaan!

tällä hetkellä mulla on kursseina Economic Development and GLobalization (ainakin Maisalla oli myös tää), Product Development, Small States in Europe (näitä on kaks, joilla on melkeen sama kurssi, en musita miten koko nimi menee) ja sitten islannin kurssi.

 

Lähetä kommentti

<< Home