Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Luento kirkossa

Tänään aamulla olin myöhässä luennolta, koska en löytänyt sitä. Syy oli, että luento pidettiin kirkossa, jota ei oltu merkitty kampusalueen karttaan eikä nainen päärakennuksen palvelutiskilläkään osannut auttaa mua. Mutta sitten selvitettiin asia yhdessä ja luentokin löytyi. Oli tosi pyhä luento :) Aiheena Economic Development and Globalization. Kurssimateriaalina 2 kirjaa, joista toinen globalisaatiokriittinen ja toinen globalisaation puolesta. Tästä voi tulla kiinnostavaa. Kurssilla on myös 3 muuta suomalaista, Tukkk:lainen, josta kerroin aikaisemmin, yksi Titityyläinen (Tampereen teknillinen, te tietämättömät) ja yksi Kajaanin amk:sta. Ja yksi islantilainen, joka on ollu vaihdossa HSE:ssä.

Meillä kävi tänään cable guy (!) ja nyt nettiin pääsee kotoa. Tosin ei se mikään cable guy ollu, koska tää on langaton netti, mutta ehkä kuitenkin vähän. Sekavaa. Nyt täällä tapahtuu tosi intensiivistä meseilyä hela tiden ja maagisesti meidän elokuva- ja OC-jaksovalikoima moninkertaistuu parhaillaan...

Mä oon asettanut itselleni tavoitteen. Tavoite on näyttää kämppiksille Anchorman -elokuva mahdollisimman pian -näillä näkymin huomenna. I love lamp.

What else what else... Aaa, koulun atk-systeemit on lähes HSE:n palvelujen tasolla. Me ulkkarit ei vieläkään olla saatu atk-tunnareita (eikä olla voitu rekisteröityä virallisesti yliopistolle), koska henkilö, joka syöttää kaikkien tiedot systeemiin on ollut _lomalla_. Ei oo todellista! Tästä lomasta johtuen kurssien suorittaminen vaikeutuu ihan hiukan. Esim. tänään luennolla käskettiin tarkistamaan oma ryhmä Uglasta (WebOodin ja kurssien kotisivujen välimuoto) ja kokoontumaan ryhmän kanssa ennen ensi viikon luentoa. Mutta kun en pysty, kun ei ole niitä tunnareita. NOOOOOO!!!

Tänään kun olin yksin kotona, ovikello soi. Siellä oli Busby, joka siis asuu talon kellarissa. Hän on nyt palannut Englannista. Tosi kiva tyyppi, mutta vähän epäilyttävä, koska se ei katso telkkaria eikä käytä nahkatuotteita, tai oikeammin mitään eläintuotteita. Mutta se soittaa didgeri-doota (miten se spellataan?). Busby tuli vielä myöhemmin illalla käymään kun muutkin oli kotona ja jutteli meidän kanssa kauan. Kutsuttiin se lauantaina Jessican synttärijuhliin.

Tittidii, kuulemiin.

1 Comments:

At 11:52 ap., Anonymous Anonyymi said...

Luulis, että kirkossa olis tähän vuodenaikaan jokseenkin viileää pitää luentoja... Ellei se ole yhtä kodikas ja lämmin kuin armas Mikaelin kirkkomme. Paitsi jos se onkin coolia. luv ya, babe!

 

Lähetä kommentti

<< Home