Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

lauantaina, tammikuuta 21, 2006

I could have danced all night...

And so I did. Nyt vähän väsyttää kun hypittiin koko yö Nasassa jumputuksen tahtiin. Unohtakaa power walkit ja kaikenmoiset muut kuntoiluhömpötykset, toi on paljon parempi work out.

Eilen etkoilla meillä oli talon asukkaiden lisäksi 2 tanskalaista tyttöä, Pernilla ja Gro, Emma sekä Buzby ja sen kolme kaveria. Yksi niistä oli se viime viikonlopun Suomi-mies, jonka nimeä en ihan vieläkään tajua. Mutta suomalaiset Suomessa oli kutsunu sitä Björkkeliksi, joten näin teen minäkin. Yhden nimi oli Magnus ja kolmannen nimi oli jotain, mutta sanottiin sitä Joppeksi, koska sen paidassa luki "Rädda Joppe". Oli kivaa jeejee, tässä kuvia.


Björkkeli, Maj ja Joppe olohuoneessa.

Mun, Jessican ja Buzbyn poseeraus. Buzby oli vähän juudas, eikä tehny ilmettä, vaikka sovittiin.

Tää on eiliseltä keikalta. En viittiny kauheesti räpsiä, mutta ehkä tää riittää.

Koulu on päässy sitten jo ihan kunnolla vauhtiin. Eka presis on jo ens tiistaina Product Development -kurssilla. Nyt on kurssitkin kasassa tai siis tiedossa, ja opintosuunnitelmalle on annettu siunaus HSE:stä käsin. Sinne päätyi nyt viime hetkellä sellainen kurssi kuin American History and Culture. Jänskää. Pitää katella jos sen sais ujutettua johonki Area Studies Programin alle.

Ja ai niin, käytiin torstaina uimassa. Halli oli ihan basic, mutta siellä oli ulkoterassilla pari very hot allasta (vesi ei haissut). Perusuimavesikin oli meidän mielestä liian lämmintä, muistaakseni 29 asteista. Siinä uimisten ja ulkona llillumisen jälkeen oli aika spagettifiilis. Mutta tavattiin kuuma-altaassa hassu setä, joka työskentelee puolet vuodesta Alaskassa lentäjänä ja puolet vuodesta Texasissa cowboyna omalla ranchillaan ja nyt oli Islannissa lomalla. Se kertoili jänniä tarinoita aina Vietnamista lähtien.

Oon painiskellu jo pitkään, ts. pari päivää, sen kanssa, että pitäiskö teille kertoa yks juttu. Ei mitään vakavaa, älkää huolehtiko, mutta ehkä hieman noloa eräälle kolmannelle osapuolelle, joka asuu meidän kellarissa :) Nyt en kuitenkaan enää raaski olla kertomatta, joten tässä tulee:
Buzbyllä on pyykkipäivä aina keskiviikkosin, muuten pyykkikone on meidän käytössä. Torstaina kun mun piti mennä täyttämään konetta, se olikin jo päällä. Buzbyhän se siellä pyöritti pyykkejä ja selitys oli seuraavanlainen. Hän oli jo pitkään odottanut jotain tärkeää puhelua Englannista. Torstaina sankari oli istuskellut pöntöllä, kun puhelin oli viimein soinut. Innoissaan hän oli ponkaissut pystyyn pöntöltä ja juossut puhelimeen. Ajatuksissaan oli sitten kuitenkin istunut housut vielä kintuissaan sängylle, joten lakanat piti mitä pikimmiten saada puhtaaksi! Tähän lienee hyvä lopettaa.