Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

torstaina, tammikuuta 26, 2006

Minna kertoo asioita.

1. Suomi-pukki kävi tänään! Tai oikeestaan se oli kyllä "cute mail man", joka käy meillä ehkä joka toinen ilta tuomassa paketteja. Paketti oli koto-Suomesta ja siellä oli kahet kengät, yks takki, purkkaa ja MAD. Kaikki mitä tyttö tarvitsee. Olin tilannu kaiken paitsi purkan. Kengät sen takia, että täällä kaikilla on Converset tai Vansit ja mulla tuli ikävä omiani ja nyt ne on molemmat täällä. Takki koska se on kiva. Pyysin myös, että mulle lähetetään tänne 3 maailman oleellisinta lehteä: Kylteri, MAD ja Image ja nyt tuli siis MAD. Loistavaa. Kiitos äiti!

2. Koulun kuntokeskuksen joogatunti oli kuulemma huono. Sovittiin sitten kämppisten kanssa, että sen sijaan, että alettais käymään siellä, pidetään ite muutama kerta viikossa tanssitreenit. Musa täysille ja täysjoraus päälle.

3. Viikonloppu ihan tukossa. Huomenna student party jossa soittaa "Canadian guy from French Phenomenology class", lauantaina yhen suomalaisen synttärit ja sunnuntaina vaalikisastudio, jonne yritetään saada kokoon kaikki suomalaiset. Ja eilen käytiin pitkästä aikaa Kaffibarinnissa Majn kanssa, koska meidän viikonloppu alkaa jo keskiviikkona. Siellä oli paikalla kaikki kantikset: Sebastian (poika, joka pukeutuu kuin Ruotsin Idolsin Sebastian), short cute guy (ei se kyllä oo ees cute) ja sit yks poika, jolle meillä ei varsinaisesti oo nimeä, vaan käsimerkki. Kaikki nää kolme on ollu siellä _joka_kerta_ ku ollaan käyty.

4. Jonku koira on kakannu meidän etuoven portaiden eteen. Ihan kamalaa. Nyt, aina kun lähtee kotoo, pitää sanoo "Mind the crap!"

5. Alakerran B oli löytäny roskiksesta kissanpentuja. Yksi niistä oli purru sitä, joten käskettiin sen mennä lääkäriin rokotettavaksi ennen ku se jäykistyy eikä pysty ees soittamaan 112. Se tais vähän pelästyä meidän jutuista.

6. Ollaan saatu tietoomme, että siellä samassa uimahallissa missä käydään, käy myös Reykjavíkin poliisikoulu.

7. Tiedättehän sen ruotsalaisen biisin Mr. Cool? Ja tiedättehän sen kohdan siitä biisistä, missä sanotaan jotain tosi nopeesti tosi monta kertaa? Oon saanu selville, mitä siinä sanotaan. "Ta av dig din truckerkeps!"

Siinä olennaisimmat. Hyvää yötä!

3 Comments:

At 3:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Meidän koulussa on kyllä ihan hyviä jumppailutunteja, mutta jostain syystä suunnitelmani osallistua niille aina kariutuvat. Saatan olla toukokuussa kotiutuessasi 100-kiloinen.

Voitte tehdä jäykistyneestä Bstä patsaan ulko-oven kakan viereen. Menikö ne kissat sitten jonnekin löytöeläintaloon? Matkustivat ehkä itse matkalaukkuineen..

Tänäänpä tulee Terminator 3. Eli huisia on tämä elämän palo!

 
At 4:45 ip., Blogger minna said...

Kissoista en tiedä. Luulen että ne juoksivat iloisesti kirmaten äitinsä luokse kertomaan tarinaa siitä, kuinka ne huijasivat B:tä luulemaa että ne olivat hylättyjä raukkoja.

 
At 5:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minä täällä hei. me oltiin tänään Kaken ja Annen kanssa hedelmän kaiverruskurssilla. Kaikki meni mainiosti ja lantusta oli juuri muodostumassa kaunis ruusu (kyllä, lanttu, porkkana ja kurkku kuuluvat hedelmien kastiin) kun tapahtui sormeen viiltämistä Annen taholta ja joiduimme jättämään taiteellisen keittiön ja suhaamaan taksilla Mariaan. Tässä oli seikkailua kerrakseen.

Huomenna mennään Kaisan kanssa vaalipäivälliselle Perttilän menomestaan ja viedään meidän kurssituotokset äipälle tuliaisiksi. Jee.

Ja tänään mennään tanssimaan.seik joor ääs.

 

Lähetä kommentti

<< Home