Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

tiistaina, tammikuuta 31, 2006

I <3 Seth Cohen

Tein just parhaan hankinnan ikinä. En viitsi kertoa nyt mikä se on, koska aion säästää yllätyksen sillikselle. Jos vaikka sattuisi tuote saapumaan siis ennen sillistä. Oooo, se on hienointa ikinä! (Ei-KY:läiset voi kysellä multa yksityisesti, jos niin paljon kiinnostaa.) En malta odottaa, en en en! Voi riemua. Otsikosta voi tosin ottaa vinkkinsä jos haluaa.

Toinen iso ilonaihe: Satu tulee ylihuomenna! Sitten lähdetään yhdessä koluamaan Islannin yötä ja päivää. Voi kuinka riemuisaa siitä tuleekaan! Huutomerkki!

Vääntelen tässä presistä huomiseksi näin illan isoilla tunneilla (no ei nää aamun pikkutuntejakaan oo). Pitäisi esitellä yhden kirjan yksi kappale. Eli ikäänkuin opettaa. Mä oon kyllä aina kokenut, että opettaminen on kiinnostavaa ja yliopistopedagogiikkaan pitäisi kiinnittää lisää huomiota, joten oiva tilaisuus sinänsä. Oikeesti en kyllä oo aina kokenut asioita koskien yliopistopedagogiikkaa, joten se oli vale. Vaikka olinkin toki ihmelapsi.

Ens viikon tiistaina tulee ne lapset sinne Product Development -kurssille. Tänään meille kerrottiin, että seuraavalla luennolla jokaiseen ryhmään lisätään yksi lapsi, joka auttaa meitä kehittämään tuotetta, lapset kun ovat paljon innovatiivisempia kuin me. Tuon väittämän ostan kyllä ihan täysin. Itsekin olin lapsena kova säveltämään. Mietinpä kuitenkin, että kun esim. yks ryhmä kehittelee kännykkäpuhelun ja skypeilyn välimuotoa tuotteekseen, niin mitä ne saa irti lapsesta? Toisaalta, en mä tiedä nykylapsista mitään. Ne pukeutuu design-napapaitoihin - mulla oli My Little Pony -verkkarit.

Eilen oli ihan kesä, meinattiin pitää picnic Tjörninillä. Oli kuitenkin ihan vähän liian kylmä, joten palattiin pian sisään ja siirrettiin picnic Hulda's Cosy Corneriin. Nyt sitten talvi tekee taas tuloaan täällä. Tänään oli pientä liukkautta koulutaipaleella. Mutta ilmeisesti täällä on siltikin erittäin yleistä ajella kesärenkailla ympäri vuoden. Suurlähettiläs kertoi tekevänsä niin ja niin tekee myös yksi Majn täällä asuva kaveri. Ihmeellistä sinänsä. Autot sitten taas on ihan julmetun isoja 4-vetomaastureita. Ei kaikki, mutta enemmän kuin Suomessa.

Ylihuomenna on myös mun 1-month aniversary täällä. Aika on mennyt todella nopeesti ja kohta oon jo tulossa takas Suomeen. Vajaan 2 viikon päästä. Hurjaa. Älkää tosin peljätkö, oon siellä vaan 2 viikkoa ja tuun sit takasin.

7 Comments:

At 8:14 ap., Anonymous Anonyymi said...

uuuu, tyyppi on aika salaperäinen!! tiedoksesi vain, että internetissaä (okei, ei nyt ihan)on liikkeellä video Probban sillikseltä 2004, jossa 3 Seireenitärtä laulaa All Saintsia ja TurKy antaa komppia taustalla... huikeaa, ihan olin ylpeä itsestäni! :)
joop, ei muuta ihmeellistä tänne.

 
At 9:40 ap., Anonymous Anonyymi said...

lapsi product development kurssilla... mielenkiintoista, mutta jotekin niin perverssiä.

Luulisin että ala-asteikäisellä lapsella ja konsultilla on paljon yhteistä - sillä erolla että lapsi on luova.

Pidä minna hupia Islannissa, vuosijuhlissa sitten.

jl (ei juuso :)

 
At 11:31 ap., Anonymous Anonyymi said...

Todellakin, täältä tullaan!! miten hienoa :D laukussani on matkaeväänä pullo vodkaa ja kaksi litraa vinkkua. toivottavasti mua ei pysäytetä tulliin, ettei joudu antamaan tullimiehille turskaa.. khihii.

no joo, minna varmaan sit postaa tänne jotain villejä kuvia meidän piletyksistä
Näihin tunnelmiin, Arlandasta.
S

 
At 1:23 ip., Anonymous Anonyymi said...

satutko tietämään mistä saa Reykjavikiin halvimmat lentoliput Suomesta? Koska olen itekki sinne töihin joksiki aikaa tulossa. Löysin muuten tämän blogin googlesta ja luin alusta loppuun, että aika hyvä.

 
At 2:53 ip., Blogger minna said...

Hehee, hauskaa!

Matkatoimistoilla on silloin tällöin tarjouksia, kannattaa tarkkailla. "Halvaksi" saattaa tulla myös, jos ostaa erikseen matkat Tukholmaan ja siitä eteenpäin.

 
At 3:25 ip., Anonymous Anonyymi said...

Pupu. Ainut syy ystävystymiseemme taitaakin olla My Little Pony -colleceasu. Vaaleanpunainen.

Onneksi se ei ole ainut syy enää <3

 
At 9:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

täällä on ollut tosi kivaa minnan kanssa. jee, ollaan oltu paljon ulkona ja meno on ollut erityisen hauskaa. mm. eilen baarissa kohotimme maljoja kaikille ky-ihmisille. aamulla sitten herättyämme muistettiin, että pahus: osalle ihmisistä ei muistettu kilistellä. Joten, meidän pitää jatkaa tänään :) eli ulos lähdetään taas, lauantai-ilta on mahdollisuuksia täynnä. on ollut kivaa; minna varmaan postailee tänne kuvia myöhemmin!!
s

 

Lähetä kommentti

<< Home