Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Salaisuuksia

Tää on jännää. Kun vähän luulen, ettei kukaan fiksu täällä mun blogissa enää käy niin tänne uudestaan kirjottamisen alottaminen tuntuu vähän tällaselta omalta pikku salaisuudelta. Jos luet, älä kerro muille. No saa kertoa.

Alkaa vähän hahmottua meidän oikeasti salaiset suunnitelmat nyt kun reissuun on enää pari viikkoa. Ensin paikalle lentää Linn ja Jessica. Ne ilmestyy Buzbyn kotiportaille ja yllättää sen. Sanovat kuitenkin, että valitettavasti me muut ei päästy sen juhliin.

Sitten paikalle menee Maj ja Emma jotka lentää Kööpenhaminasta. Ne sanoo Buzbylle "ylläri", ja valittelee, että harmi kun Minna ei päässy paikalle. No tietenkin oikeesti mä pääsenkin paikalle, mutta tämä selviää vasta Buzbyn synttärijuhlissa.

Oikeesti luulen, että se selviää sille jo aikasemmin, koska 1. noi kaverit salee on ihan hölösuuna siellä ja joku niistä möläyttää jotain tai Eythor kysyy B:n kuullen että "Milloinkas se Minna tulikaan?" ja 2. Reykjavík on niin pieni ja B asuu siinä pääkadulla niin salee törmään siihen ekan Reykjavíkissaolotunnin aikana.

Eniveis, tällasta tänään. Hyvää pääsiäistä kaikille ja ONNEA ARI!