Minnan Islanti

Kertomuksia Minnasta ja Islannista.

sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Flaa, take 2

Minä olen täällä! Sinä et! Tai mistäs mä tiedän. Saavuin eilen suuren väsymyksen saattelemana Reykjavíkiin ja tarkemmin sanottuna Jepen kämppään. Jepen kämppä on parhaalla paikalla ever. Naapurissa on hienoja taloja ja keittiön ikkunasta voi katsoa vastapäisen talon yhden asunnon suurensuurta screen-telkkaria. Äänet ei valitettavasti kyllä kuulu. Kaiken tämän upeuden lisäksi keskuskadulle kävelee n. 4 minuutissa.


B10-jengi koossa jälleen

Muikkuilmeen tossa kuvassa selittää se, että olin hetki sitten saanut kuulla Jessicalta ja Linniltä, että "Minna, we have a surprise for you. We kind of have a ticket for you to the Justin Timberlake concert in June." On upeeta olla taas täällä. Pelottaa vaan tavallaan, että jotain kivaa jää tekemättä tai ettei tätä osaa arvostaa tarpeeks, kun kaikki tuntuu niin normaalilta. Ihan ku ei ois ikinä pois lähtenykään.

Jeppe on siis vanhoista blogitarinoista tuttu tanskalainen fysioterapeutti, Majn vanha työkaveri jostain tanskalaisesta baarista. Monimutkasta. Mutta sen luona asutaan. Etsii muuten uutta kämppistä, joten jos oot muuttamassa Reykjavíkiin, ota yhteyttä! Mentiin illalla eilen Buzbyn synttäreillä, mistä yo. kuvakin on otettu. Hieno ilta kertakaikkiaan. Alkaen siitä, ku yllätin sen. Buzby luuli että olin Mikkelissä valmistujaisissa. En ollut, ähäkutti!


Buzby ja Eythor ohjaksissa





B pimeessä. Ihan perus kotibileet.


Huomaa hienot CD-koristeet seinällä!

Istutaan penkillä ja katotaa Reykjavíkin yötä.


Laugavegur yöllä. Poliisiauto ja iso auto.

2 Comments:

At 10:51 ap., Anonymous Anonyymi said...

Nimenomaan. Kukaan fiksu täällä ei enää käy. PH ja ihanaa olla salarakkaasi!

 
At 8:03 ip., Blogger minna said...

Loput kuvat Facebookissa, tervetuloa kurkkimaan sieltä.

 

Lähetä kommentti

<< Home